Om du inte önskar en månadsbaserad autoorder kan du välja att köpa enskilda produkter när som helst för ett lite högre pris (10% mer). Välj «engågsköp» vid betalning efter inloggning.

En autoorder är mer praktiskt och flexibelt. Förutom reducerade priser, får du också tillgång till månads- och säsongserbjudanden, EQ Magazine med artiklar om träning, hälsa och näring samt produktinformation, kunderfarenheter etc.