Om du har valt att handla genom en autoorder kan du välja mellan fyra olika «leveransperioder», dvs. när i månaden du vill at vi skickar ut dina varor. Din leveransperiod kan du ändra under «Mitt konto». Leveransperioderna du kan välja mellan är:

Period 1: 1-7
Period 2: 8-15
Period 3: 16-23
Period 4: 24-31

Väljer du tex. period 3: 16-23, debiterar vi summan på ditt konto i början av din valda leveransperiod och skickar därefter ut dina varor så fort som möjligt. Önskar du att förändra på din autoorder är det viktigt att du gör detta innan din valda leveransperiod börjar, alltså i detta tillfälle senast kl. 23:59 den 15:e.