Du:

• Du skal købe din første Multichi Energy, Everyday Plus (med boks, refill, 2-pakning og 2-3 måneders abonnement), Active Collagen eller Shake. Du kan selv vælge hvilken type og ordre du vil benytte.

• Du betaler for din Multichi Energy, Everyday Plus, Active Collagen eller Shake I den kvalificerende måned.

• Den efterfølgende måned vil du få dit produkt gratis. Dette gælder også for månederne som efterfølger, så længe du holder kravet om at have minimum 3 kunder som køber Multichi Energy, Everyday Plus, Active Collagen eller Shake – selv om dine kunder kvalificerer sig til at få sit produktet gratis.

• Du kan lægge kunder til på EQOLOGY.DK eller via 3FF EQOLOGY.COM:

1. EQOLOGY.DK: Klik på “NY 3FF KUNDE” under MIN KONTO.

2. 3FF.EQOLOGY.DK: Klik på “LÆG NY 3FF KUNDE TIL”, skriv dit EQ kundenummer ind i feltet « EQ Sponsor ID» for at få tilgang til registreringssiden.

• Du kan registrere flere end 3 kunder for at sikre dig et gratis produkt, selv om nogle skulle trække sig.

• Du kan kvalificere dig til at få flere end 1 Multichi Energy, Everyday Plus, Active Collagen eller Shake gratis. Hvis du registrerer 6 eller flere kunder med Multichi Energy, Everyday Plus, Active Collagen eller Shake vil du kvalificere dig til at få 2 produkter gratis etc. NM! Du skal da først købe en ekstra Multichi Energy, Everyday Plus, Active Collagen eller Shake for at få det gratis efter kvalificering (du skal købe to Multichi Energy, Everyday Plus, Active Collagen eller shake selv for at få 2 produkter gratis den efterfølgende måned).

• Du vil ikke længere være kvalificeret til at få et gratis produkt hvis en eller flere af dine 3 kunder vælger at afslutte, fryse ordren, returnere sit produkt, ikke betaler for ordren (udgået kort/ utilstrækkelige midler), eller bliver EQ distributør.

• For at opretholde din kvalificering i de efterfølgende måneder skal du modtag dit gratis produkt. Bliver dette ikke sendt til dig på grund af udgået kort eller andre årsager, vil du ikke længere være kvalificeret.

• Under “ MIN KONTO” kan du følge med på din 3FF situation.

• Hvis du ikke kvalificerer dig til 3FF den ene måned, kan du kvalificere dig på ny den efterfølgende måned.

Dine kunder:

Dine 3FF kunder skal du selv have registret efter 1. September 2013.

Du og dine kunder:

• Du og dine kunder skal betale ordrerne indenfor den samme kalendermåned.

• Du og dine kunder kan vælge hvilken som helst type af Multichi Energy, Everyday Plus (med boks, refill, 2-pakning og 2-3 måneders abonnement), Active Collagen eller Shake. Du kan selv vælge hvilken ordretype du vil have.

• Du og dine kunder skal nødvendigvis ikke købe det samme produkt, for at du kan få dit produkt gratis. Men, for at du skal kunne få din Everyday Plus gratis, skal du først have købt en Everyday Plus selv og alle dine 3 kunder skal også have købt en Everyday Plus. For eksempel hvis to af dine kunder har købt Everyday Plus og en har købt Multichi Energy, vil du kvalificere dig til at få en gratis Multichi Energy, selv om du har købt en Everyday Plus på egenhånd. Dvs. at du selv køber din Everyday Plus, men du får en gratis Multichi Energy oven i.