Hvis du har valgt at gå for auto ordre løsningen som er den som giver dig flest fordele kan du vælge imellem fire forskellige månedlige leveringsperioder. Din leveringsperiode kan ændres under «Min konto»

Periode 1: 1-7
Periode 2: 8-15
Periode 3: 16-23
Periode 4: 24-31

For eksempel; hvis du vælger periode 3 som din leveringsperiode vil vi belaste og sende dig din pakke imellem den 16. – 23. hver måned. Pakken sendes så snart vi har modtaget din betaling. Ønsker du at lave ændringer på din autoordre skal dette gøres før perioden starter (i dette tilfælde før kl 23:59 den 15.).